bookshelves: #73

In bookshelves i send out twice a week an invitation to someone for presenting his/her favorite bookshelf or writer. To let them explain their choice or let the shelf speak for itself. Bookshelves is concerned with collecting, collections and the sincere love for books. In bookshelves nodig ik tweemaal per week iemand uit om zijn/haar favoriete boekenplank of schrijver te tonen. Om iets over hun keuze te vertellen of de plank te laten “spreken”. Bookshelves gaat over verzamelen, collecties en de oprechte liefde voor boeken. Today/Vandaag bookshelves: #73 Guido Nieuwendijk

Guido Nieuwendijk is beeldend kunstenaar en samen met Marije Vermeulen (bookshelves: #69) oprichter van TADA projects

bs#73-case2bs#73-case1

 

 

 

 

 

 

“-eentje van onze boekenkast met gewoon leesvoer die is afgesloten. lekker handig, hoef je niet zo al die kaften te stoffen.

-de andere is van de kunstboekenkast, die boeken wil ik toch altijd kunnen zien. het is een Anne Frank kast, nl een deur die je dicht kan rollen om zo het atelier, dat we in huis hebben, kan afsluiten om rustig te werken. het idee was leuker dan de uitvoering, want je snapt een kast vol boeken is niet te rollen. dat gaat erg moeizaam.

bs#73-shelf– verder een foto van de boeken die in het atelier zwerven. die wisselen altijd, ligt een beetje aan waar ik mee bezig ben. rechts een boek over fanzines, ga ik ooit nog een keer zelf maken!”

 

GN

 

about/over bookshelves

more/meer bookshelves

Guido Nieuwendijk

 

Leave a Comment